Rólunk

•	A Landlife marketing tevékenységének egyik legfontosabb része a SEO

A Landlife professzionális megoldásokat kínál marketing, kommunikáció, informatikai és grafikai területekre.

Nem adunk tanácsokat, nem azért vagyunk több éve a piacon, hogy megmondjuk a tutit. Megvalósítunk.A Landlife munkatársai imádják és szeretik a saját szakterületüket.

Csak azt nyújtjuk az ügyfélnek, amit a Landlife már kipróbált, és működött a teszt során. Nem fogunk felesleges marketingköltséget generálni, nem fogunk teljes arculatot tervezni, csupán azért, hogy növeljük a bevételi oldalunkat.

Ha marketing témában keres minket első és legfontosabb a célcsoport kiszolgálása. Fontosabb, mint az ügyfél igénye.

A Landlife munkatársai folyamatosan képzik magukat, hiszen a szellemi muníció a legnagyobb fegyver és ezt használjuk is a marketingben. Furcsa mód ragaszkodunk a kiváló minőségű munkákhoz, melyek leképzése és látványa szinte nélkülözhetetlen a grafikában vagy a többi szakterületen.

Közel tíz éve foglalkozunk marketinggel, online marketinggel, informatikával és grafikával. Munkánk a hobbi, amit cégvezetőként, vállalkozóként bizonyára Ön számára is motiváció. Nekünk még annál is sokkal több: hatékonyság a négyzeten Landlife módra.

A LandLife sztori és ami mögötte van

Minden történet úgy kezdődik, hogy vidámság, rét, zöld fű, cégalapítás, ügyfelek és sikerek. Szinte minden szava igaz. Szinte mindenhol Landlife. Land és life.

A Landlife életében elsőként a marketing volt. Sok-sok év tapasztalat, tanulás és kampány után, egyre csak emeltük a tétet, miközben azt vettük észre, hogy van egy biztos marketing és kommunikáció profilunk. Landlife első felvonás pipa.

Miközben a marketing portfóliónk egyre nagyobb lett,ami egyenesen a Landlife növekedését is jelentette, lassan beszivárgott a grafika és az informatikai szekció is. Sikerült olyan szakemberekkel betölteni ezt a két szolgáltatási területet, akik ha kellett az éjszaka közepén is az ügyfél érdekeit tartották fontosnak.

Tudjuk, hogy nem a Landlife a legjobb a szolgáltatási területek összességét tekintve a magyar piacon. De, azt határozottan kijelenjük, hogy a Landlife az egyik legjobb.

Az online marketing a Landlife egyik leggyakrabban kért szolgáltatása